Tainele scenei

Proiectul educațional ”Tainele scenei” (an școlar 2010-2011), desfășurat în colaborare cu Asociația SCRIPT din București (director artistic Benjamin Ribout), a implicat elevii claselor a III-a A, înv. Pepine Lucia și a IV-a A, înv. Ciovică Viorica într-o serie de activități prin care aceștia au avut ocazia să cunoască ”secretele” din spatele scenei și să realizeze ei înșiși spectacole cu diferite ocazii prin care să aplice ceea ce au învățat la atelierele de lucru.


Elevii au participat la activități precum: Vizionare și creație (vizionare de film și participarea la ateliere de lucru), Creație vestimentară (realizarea costumelor pentru personajul preferat), Poveste de Crăciun (scenetă), Eu sunt regizorul (exerciții de regizare a unor mici scenete), Copiii-personaje de poveste (carnaval).
“Carnavalul primăverii” a fost finalizarea activităților derulate în cadrul proiectului.

Au fost apreciate costumele realizate cat mai original si mai creativ.

Dincolo de cunoștințele acumulate și de activitățile practice realizate, proiectul a fost o oportunitate pentru dezvoltarea motivației elevilor de a participa la activități creative, activități culturale, activități de timp liber și  a permis cunoașterea intra și interpersonală a elevilor.

loading
×