ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI

Cu ocazia sarbatoririi  ZILELOR EUROPENE ALE PATRIMONIULUI, elevii clasei a IV-a B ai Școlii Generale nr. 6 din Brașov – prof. Marina Adela, au fost prezenți în centrul vechi al orașului, vineri 16 septembrie, între orele 13 și 14.30.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primaria orașului, care a pus la dispoziția copiilor flori, multe flori, cerându-le sa împodobeasca strada cu acestea.Pentru ca la prima ora de geografie elevii au facut cunoștință cu manualul, s-au gândit să scrie cu ajutorul florilor cuvintele – BRAȘOV, EUROPA, SA CONFECȚIONEZE DIN FLORI CONTURUL  ROMÂNIEI, O INIMĂ, TRICOLORUL, BUCHETE DE FLORI și altele.

Au trecut pe acolo localnici, dar și turiști străini  care au fotografiat lucrarile copiilor.Au participat și parinți care au apreciat activitatea ca fiind interesanta și educativa pentru copii. La sfârșitul activitații, fiecare copil a primit ca recompensa un suc din partea Primariei.

Elevii Scolii Generale Nr. 6 , clasa a IV-a A – prof. Pepine Lucia, membri ai formatiei de dansuri populare,,CIOBANASUL” s-au alaturat celor ce au sarbatorit ,,ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI’’.
In timp ce unii dintre colegii nostri pictau pe lemn si altii ,,pictau strada cu flori’’, noi am adus un strop de traditie populara din zona Brasovului.
Am insufletit pe cei ce s-au adunat pe strada Sf. Ioan cu Hora, Alunelul, Ciobanasul, Sarba si i-am invitat sa danseze alaturi de noi Brasoveanca.

loading
×