Înscrierea în învățământul primar 2019-2020

Pentru anul scolar 2019 – 2020, la clasa pregatitoare, unitatea noastra scolara va avea trei clase a 25 elevi / clasa ( total 75 elevi ).

Inscrierea in clasa pregatitoare in anul scolar 2019 – 2020 se face conform:
– Ordinului nr. 3181 / 18.02.2019 privind aprobarea Calendarului si a Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2019 – 2020
Metodologiei de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2019 – 2020
Calendarului inscrierii in invatamantul primar pentru anul scolar 2019 – 2020.

CRITERIILE DE INSCRIERE LA CLASA PREGATITOARE IN ANUL SCOLAR 2019 – 2020 CONFORM METODOLOGIEI:

Art. 9 Toti copiii ai caror parinti solicita inscrierea in clasa pregatitoare la scoala de circumscriptie vor fi inmatriculati la unitatea de invatamant solicitata.
Art. 10 (1) In situatia in care intr-o unitate de invatamant numarul cererilor de inscriere primite de la parinti al caror domiciliu se afla in afara circumscriptiei scolare este mai mare decat numarul de locuri libere, vor fi aplicate criterii de departajare generale si specifice, stabilite in conformitate cu prevederile prezentei metodologii.
(2) Criteriile generale de departajare care se aplica in situatia prevazuta la alin. (1) sunt urmatoarele:
a) existenta unui certificat medical de incadrare in grad de handicap al copilului
b) existenta unui document care dovedeste ca este orfan de ambii parinti
c) existent unui document care dovedeste ca este orfan de un singur parinte
d) existent unui frate sau a unei surori inmatriculat/inmatriculata in unitatea de invatamant respective.

ARONDAREA STRAZILOR LA UNITATEA NOASTRA SCOLARA:

B – dul 15 Noiembrie nr. 1 – 14, Nicolae Balcescu, Hans Benkner, Caraiman, Cetatuia, Drumul Poienii, Diaconu Coresi, Grigoras Dinicu,Constantin Dobrogeanu Gherea de la 1 – 56, Dupa Ziduri, Mihai Eminescu, George Enescu ( Piata ), B – dul Eroilor, Fagetului, Furcii, Emil Garleanu, Nicolae Iorga, Stefan Octavian Iosif, Sirul Livezii, Lunga de la 1 – 60, Spatarul N. Milescu ( Alee si strada ), Muresenilor, Nisipul de Sus, Olarilor, Pietii, Calea Poienii, Politehnicii, Pictor Pop, Piscului, Postavarului
Republicii, Pietei, Alecu Russo, Mihail Sadoveanu,Sfatului ( Piata ), Sf. Ioan, Stejerisului, Teatrului ( Piata ), Ecaterina Varga,Valentin Wagner, Warthe, Michael Weiss, Smardan, Caraiman, Poiana Brasov, Lisei, Poet Neculita, Complex Rezidential Belvedere, Iuliu Maniu 1 – 20, Castelului de la 44 pana la sfarsit, Castelului de Sus.

Acte necesare pentru inscriere:

Parintele depune, in momentul completarii cererii – tip de inscriere la unitatea de invatamant, sau, dupa caz, in momentul validarii acesteia, o fotocopie a actului de identitate propriu, al sotului ( sotia ) si o fotocopie a certificatului de nastere al copilului.
Copiile vor fi certificate conform cu originalul de catre secretariatul unitatii de invatamant, pe baza documentelor originale.
Parintii divortati depun la inscriere hotararea judecatoreasca definitiva din care rezulta modul in care se exercita autoritatea parinteasca si unde a fost stabilita locuinta minorului.

PROGRAMUL DE COMPLETARE SI VALIDARE A CERERILOR DE INSCRIERE IN CLASA PREGATITOARE 2019 – 2020:
LUNI – VINERI 8.00 – 18.00

INSCRIEREA SE VA FACE LA SECRETARIATUL UNITATII NOASTRE SCOLARE ( ETAJUL I )
IN PERIOADA 04.03.2019 – 22.03.2019

Exista posibilitatea de programare telefonica a parintilor la numarul de telefon 0268477889.
Mentionam ca ordinea in care se programeaza telefonic pentru completare si validare a cererilor tip de inscriere nu presupune crearea unei liste de preinscriere.

 

 

loading
×